ONE-CLICK FLOW

  • Domov
  • One-click flow Konfigurator

Spletni konfigurator

Velika prilagodljivost, izboljšana varnost, večja produktivnost, manj napak

VSE V ENEM

Združuje prodajni postopek z izračuni, pripravo dela, nabavo in proizvodnjo

Varialis je programska platforma, ki združuje in povezuje prodajni proces med končnim kupcem, prodajalcem in proizvajalcem. Izmenjava podatkov se izvaja od prodaje do priprave dela in samodejnega prenosa v ERP sistem preko vmesnika.

ENOSTAVNO

Ni potrebna instalacija, v celoti na spletu, enostavna nastavitev in uporaba

Intuitiven in enostaven za uporabo, brez potrebe po nameščanju in usposabljanju za vaše stranke. Poskrbite, da bo vaš prodajni proces učinkovitejši, hitrejši in cenejši! Enostavno upravljanje podatkov o strankah, hiter in zanesljiv izračun cen, preprosta funkcija naročanja – z Varialis konfiguratorjem prihranite čas in vire.

HITRO

Hiter izračun cen, izdelava ponudb in naročil

Z Varialis konfiguratorjem svojim strankam zagotovite rešitev za izračun cen, ki vam omogoča ustvarjanje privlačnih ponudb in naročil. Hiter, preprost in zanesljiv izračun z Varialisom pomaga ne le vašim strankam, ampak tudi vašim zaposlenim.

One-click flow

Preprosto doseganje cilja zahvaljujoč vodeni kalkulaciji

DINAMIČNI MENI

Če imate prave informacije ob pravem času, je prodaja preprosta. Dinamični meni prikaže samo možnosti, ki jih je mogoče kombinirati in so pomembne za izdelek. Na ta način uporabnik hitro in enostavno prejme zanesljivo ceno.

Izdelek, ki ga izbere in določi kupec, se do proizvodnje ne spremeni.

Od prvega vnosa ponudbe prepisovanje ni več potrebno, saj se podatki samodejno prenesejo v vse nadaljnje dokumente.

TEHNIČNA IZVEDLJIVOST ZAGOTOVLJENA

Zaradi pravil, ki jih v strukturi menijev določite sami, je mogoče konfigurirati samo izdelke, ki so dejansko tehnično izvedljivi. Na ta način lahko preprečite napake v procesu ponudbe in se izognete neželenim presenečenjem ob oddaji naročila.

(VSAKIČ PRAVILNO) Konfigurator zagotavlja pravilnost naročenih izdelkov, saj izdelka, ki je tehnično nemogoč, ne morete konfigurirati.

VIZUALNI PRIPOMOČKI ZA IZBIRO

Barvne sličice v menijih olajšajo izbiro in so zato pomembna prednost pri konfiguraciji izdelka, še posebej je to prednost za nove uporabnike in končne kupce, ki manj poznajo izdelek.

Poleg tega so vse izbrane možnosti prikazane s podrobnim tehničnim opisom in predstavljene v pregledu dokumenta.

DINAMIČNA SLIKA IZDELKA

Poseben grafični generator dinamično prilagodi sliko izdelka vaši konfiguraciji (dimenzije, barve, izbrane možnosti). Stranka že med konfiguracijo vidi fotorealistično sliko izdelka.

Vaše spremembe so takoj vidne na sliki. Končana slika je prikazana v pregledu konfiguracija in v ostalih dokumentih.

Možni so tudi različni pogledi na izdelek, npr. notranji pogled na vhodna vrata.

PREGLED KONFIGURACIJE

Na koncu vam je na voljo pregled konfiguracije. Vi se odločite, kaj bo prikazano v tem pregledu. Konfigurator je možno dopolniti s cenikom, tako da lahko registrirani uporabniki tukaj vidijo tudi strukturiranje cen.

Konfiguriran izdelek lahko dodate v nakupovalno košarico in pošljete povpraševanje.

Postopek omogoča, da v nakupovalno košarico shranite več izdelkov hkrati.